About JHC

En trygg IT partner

Vi hjälper företag att skapa morgondagens IT-lösningar och stöttar organisationer i förändring. Vi hjälper till att koppla ihop verksamhet med teknik och skapa affärsvärde.

jhc-bild-3

Erfarenhet skapar synnergi

Att driva en digitalisering, utveckla affärssystem och säkerställa moderna tekniska lösningar är affärskritiskt för alla verksamheter. Vi säkerställer effektiva och fungerande IT-system, dels att innovativt utveckla affärssystem och strategiskt planera för framtida behov och den tekniska utvecklingen. Som erfarna seniora CIO`s sätter och driver vi den tekniska strategin för organisationen tillsammans med ledningen och fungerar därmed som en viktig länk mellan IT och verksamheten.

About JHC

Att leda i föränding

Att leda i förändring innebär att vi på ett strukturerat sätt vägleder organisationen och intressenter från nuläget till det mål man önskar uppnå. En digitalisering är ofta mycket kostsam gällande tid, resurser och pengar och det är därför av största vikt att förändringen drivs effektivt, långsiktigt och hållbart. Vi finns med hela vägen.

orange-512
JHC_johan_hofvander

CEO / Partner

Johan Hofvander

Johan har över 20-års erfarenhet som IT-chef, affärsutvecklare, projektledare. Implementerat ett antal affärssystem genom åren. 

Johan driver tillsammans med Håkan JHC sen 2015.

Partner & Senior Consultant

Håkan Vilhelmsson

Håkan har gedigen erfarenhet konsult inom IT. Arbetar med allt ifrån server och nätverk men även support till slutanvändare.

JHC_karl

Senior Consultant

Christian Löfberg

Christian har en lång erfarenhet inom IT. Arbetar bl a med ansvar för att driva helpdesk på JHC men även som utvecklare och administratör i Microsoft 365. 

JHC_christian
JHC_angelica

Ekonomi

Angelica Hofvander

Angelica är vår ekonomiansvarig. Det är till henne du vänder dig om du har frågor om kund och leverantörsreskontra.

quote

JHC is fueled by its people⁠ — talented and driven people that are passionate about the work we do and the impact we have on the world.

Kontakt

Postadress:

JHC (J Hofvander Consulting AB)
Backebovägen 5
429 34 Kullavik

invoice@jhc.se
jhc.se

Orgnr: 559020-2999
Registrerad för F-skatt och moms

Besöksadress:

JHC (J Hofvander Consulting AB)
Datavägen 14A
436 32 Askim

Växel: 031-205100

info@jhc.se
jhc.se